Discussion:
lualatex raises weird error
Add Reply
Uwe Siart
2018-10-20 06:37:16 UTC
Reply
Permalink
After today's update lualatex stopped working for me, because it raises
a weird error about fonts. This MWE

\documentclass{article}
\usepackage{unicode-math}
\setmainfont{Libertinus Serif}
\setsansfont{Libertinus Sans}
\setmathfont{Libertinus Math}
\begin{document}
Test
\end{document}

gives me

Runaway argument?
76543210\q_stop newline ^^O^^W^^_^^W^^R^^A^^Pnewline This font family consists o\ETC.
! File ended while scanning use of \__iow_wrap_end_chunk:w.
<inserted text>
\par
<*> \input test.tex

! Emergency stop.
<*> \input test.tex

388 words of node memory still in use:
2 hlist, 1 rule, 1 dir, 3 kern, 1 glyph, 4 attribute, 50 glue_spec, 4 attribute_list, 1 write nodes
avail lists: 1:1,2:9,3:3,4:1,5:7,7:2,8:1,9:2
! ==> Fatal error occurred, no output PDF file produced!
--
Uwe
Enrico Gregorio
2018-10-20 07:01:34 UTC
Reply
Permalink
Post by Uwe Siart
After today's update lualatex stopped working for me, because it raises
a weird error about fonts. This MWE [...]
See https://github.com/latex3/latex3/issues/491

Ciao
Enrico
Uwe Siart
2018-10-20 07:08:43 UTC
Reply
Permalink
Post by Enrico Gregorio
Post by Uwe Siart
After today's update lualatex stopped working for me, because it raises
a weird error about fonts. This MWE [...]
See https://github.com/latex3/latex3/issues/491
Thanks for pointing me to that. I had no idea where to look for the
culprit. Restoring the recently updated l3* packages from TL backup
helps.
--
Uwe
Loading...